Bäst i test – Laserskrivare

När det gäller laserskrivare finns det många saker som ska bedömas. En bra skrivare ska hålla länge, skriva ut med tydliga färger och gärna också konsumera så lite bläck som möjligt. På marknaden finns idag många skrivare som håller förvånansvärt hög kvalitet, och bland dessa finns det flera som har det där lilla extra och även några som är ovanligt prisvärda. När det gäller laserskrivare är deras primära uppgift oftast att skriva ut text och illustrationer. När det gäller fotografier fungerar de oftast inte lika bra om man vill ha sina bilder på glansigt fotopapper. Några av de bästa laserskrivarna på marknaden just nu är: 

  1. HPLaserjet Pro CM1415

En av marknadens modernaste skrivare med en pekskärm som gör den otroligt lättmanövrerad, samtidigt som den fungerar med en mängd appar som man kan ladda ner till skrivare via sin surfplatta eller smartphone. Kvaliteten på utskrifterna är hög och det är också en snabb laserskrivare som fungerar bra för både text och bild.

 

  1. Samsung CLX-3185FW

En mycket lätt skrivare som också är mycket lätt att koppla till datorn via usb och har en mjukvara som är ovanligt enkel att navigera med. Utskriftskvaliteten är mycket god och ger ett skarpt resultat som ser bra ut. Denna laserskrivare kommer även med skanner och är ett av marknadens mest prisvärda alternativ. En bra och behändig skrivare till ett lågt pris.

 

  1. Brother MFC-9970CDW

Går att ansluta till datorn med snabb usb och har dessutom hög kapacitet både när det gäller snabbhet och antal ark som den går att laddas med. Utskrifterna håller hög kvalitet och resultatet blir skarpt. En prisvärd modell som inte gör dig besviken.

Comments are closed.

Post Navigation